Elicit is een bijzondere samenwerking tussen een marketeer, onderzoeker en trendwatcher met passie voor de zorg.
Berend Bielderman (marketeer healthcare), Lidwien van de Ven (onderzoeker healthcare) en Aafje Nijman (trendwatcher).

BEREND BIELDERMAN is een expert in marketing en marketing research in de healthcaremarkt. Hij heeft verschillende bedrijven opgericht die actief waren voor zorgaanbieders en farmaceutische ondernemingen. Sinds 2010 is Berend actief vanuit Panacea Healthcare. Ook ontwikkelt hij e-learning voor huisartsen, praktijkondersteuners, medisch specialisten en verpleegkundig specialisten. Daarnaast is Berend voorzitter van de MOA Profgroep Healthcare.
www.panaceahealthcare.nl

LIDWIEN VAN DE VEN is opgeleid als sociologe en expert in kwalitatief onderzoek in de healthcaremarkt. Lidwien heeft samen met Aafje Nijman The Chain of Colour ontwikkeld. Dit is een denkmodel dat op basis van gevisualiseerde waardenbeelden inzichten geeft in drijfveren en behoeften van mensen, waaronder zorgconsumenten en zorgprofessionals.
www.bureaulidwienvandeven.nl

AAFJE NIJMAN is trendwachter. Continu onderzoekt zij alle grote en kleine veranderingen die in ons dagelijks leven voorkomen. Op basis van dit onderzoek geeft zij ondernemingen en organisaties advies om ook in de toekomst bestaansrecht te hebben.
www.bureau-nvh.nl

AANMELDEN NIEUWSBRIEF